Grote vloertegels in moderne woning in Hoevelaken

Voor de renovatie van hun woonhuis in Hoevelaken was de familie Borgman uit op groot formaat tegels voor hun woonvloer. De keuze viel op keramische tegels met een subtiele natuurlijke structuur. Met 120 x 120 cm zijn het grote tegels die indruk maken binnen de moderne inrichting.

Grote keramische tegels in modern interieur

Groot formaat tegels vormen de fundering van de royale keuken en eethoek. Het naadloze oppervlak en de strakke lijnen creëren een gevoel van ruimte en elegantie. Bovendien zijn grote vloertegels eenvoudig in onderhoud. Dit maakt deze tegels perfect voor een veeleisende levensstijl, zonder concessies te doen aan de verfijning van het interieur.
Moderne keuken met grote vloertegels in natuursteenlook

Grijze tegels met een mat oppervlak

Grote grijze vloertegels met een natuurlijke structuur versterken de moderne esthetiek in de keuken en eethoek. Met hun realistische textuur en natuurlijke uitstraling brengen ze een vleugje rustieke elegantie in de ruimte. Deze tegels vormen een tijdloze keuze die de ruimte verrijkt met warmte en karakter.

Matchende voegkleur

Bij de grijze tegel werd er gekozen voor een lichtgrijze voeg. Deze matchende voegkleur beperkt de visuele onderbrekingen tussen de vloertegels tot een minimum. Zo oogt de woonvloer samenhangend en springen vuil en vlekken er ook minder uit. Er ontstaat een kalme uitstraling, wat de ontspannen sfeer tijdens het koken, eten en natafelen bevordert.

Keramische tegels in de keuken

Natuursteenlook tegels bieden de moderne, luxe uitstraling die past bij een designkeuken met witte, zwarte en grijze elementen. De realistische textuur voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de aanwezigheid van een sfeerhaard warmte en gezelligheid toevoegt. Een uitnodigende en stijlvolle ambiance is geboren.

Moderne woonkeuken met grote vloertegels in natuursteen look

Conclusie

Deze vrijstaande woning in Hoevelaken toont hoe grote vloertegels de moderne, luxueuze ambiance versterken. Het matte, licht vervaagde oppervlak van de grijze keramische tegels draagt bij aan een gevoel van ruimtelijkheid en sfeer.

Grote vloertegels in de tegel showroom

Ervaar onze diverse collectie grote vloertegels. Ontdek hoe deze tegels naadloos passen in een moderne, luxe inrichting en laat u inspireren door hun subtiele, natuurlijke uitstraling. Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld en laat onze adviseurs u helpen uw droominterieur werkelijkheid te maken.

Afwijkende openingstijden