Tegels betonlook

Information icon

Van casual tot robuust

Het van oorsprong ruwe karakter van beton komt krachtig tot uiting in de keramische tegels met betonlook. De tegels vormen de praktische, tijdloze basis van een ruimte. En dat geeft u alle vrijheid om eindeloos te combineren met kleuren, prints, meubels en stijlen. Zo creëert u een eigentijds geheel wat past bij uw woonwensen.
Information icon

Keramische tegels betonlook, het beste van twee werelden.

Een betonvloer geeft een ruimte direct een rauw en robuust randje. Het vormt een solide basis voor een charmante ruimte en het is gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere interieurstijl. Kiest u voor keramische tegels met betonlook in plaats van voor een betonvloer, dan combineert u het beste van twee werelden.

 De robuuste uitstraling van beton, met de voordelen van keramiek. Keramische tegels met betonlook zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Er kunnen geen scheuren of barsten ontstaan in het oppervlak én het keramiek is slijtvast, krasbestendig en hygiënisch.

Laat je inspireren

Met betonlook keramische tegels kunt u alle kanten op. Proef het woongenot van deze verschillende betonlook tegelvloeren en laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden