Grote keramische tegels

De grote keramische tegels geven optisch ruimte. Daarmee zijn de grote tegels geschikt voor iedere ruimte, juist ook voor de kleinere ruimte. Bij TÉGL vindt u uitgebreide collecties grote keramische tegels, voor ieder interieur een passende look.

Tegels met aanzien

De échte uitstraling van hout, beton, marmer of natuursteen, maar dan met het gemak van keramiek. Dat is wat de grote keramische tegels u te bieden hebben. De tegels zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast, hygiënisch en een goede geleider voor vloerverwarming. Een grote keramische tegel zorgt dat er bij een vloer of wand weinig tot geen voegen zichtbaar zijn.

Dat zorgt er voor dat een ruimte gevoelsmatig groter gaat lijken en dat de tegels gemakkelijk te reinigen zijn. De grote keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks, in diverse kleuren en met diverse patronen. Voor ieder interieur de perfecte tegel.

Inspiratie

Met grote keramische tegels kunt u alle kanten op. Ontdek het ruimtelijke effect van de grote tegels en laat u inspireren.

De grote keramische tegel collecties

TÉGL wil met grote keramische tegels het verschil maken voor uw interieur. Daarom hebben we voor iedere ruimte in en rondom het huis de perfecte tegel.

Bestel eenvoudig samples van keramische tegels

Voel, bekijk en beoordeel de kleur en de structuur van onze keramische tegels in het echt. Bestel eenvoudig uw samples online. Binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd.
Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden