Parketlook tegels

Information icon

De echte uitstraling van hout

Hout brengt een warme sfeer met zich mee. De natuurlijke houttonen geven rust. De grove houtnerven geven karakter. De keramische tegels met parketlook zijn gebaseerd op de klassieke houtsoorten. Creëer uw eigen dynamische parketlook vloer met alle voordelen van keramiek.
Information icon

Keramische tegels parketlook, het beste van twee werelden.

De échte kenmerkende uitstraling van een parketvloer, maar dan met het gemak van keramiek. Deze combinatie komt zowel in droge en natte ruimtes, binnen en buiten volledig tot zijn recht. De herkenbare dimensies van de verschillende houtsoorten worden treffend weerspiegeld in de keramische tegels met parketlook. Zo ontstaat een parketlook vloer met de echte uitstraling van hout.
Een parketlook vloer is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hygiënisch. Dat maakt dat het de ideale vloer is voor iedere ruimte in en rondom het huis.

Inspiratie

Met keramische parketlook tegels kunt u alle kanten op. Ervaar de warmte van de verschillende parketlook tegelvloeren en laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden