Tegels houtlook

Information icon

Charmante contouren

Vervaardig ruimtes in huis waar u zich thuis voelt. Waar u tot rust komt. De keramische tegels met houtlook bieden, met de vergaande mogelijkheden, alles wat daarvoor nodig is. Prachtige detailleringen, dynamische patronen, karakteristieke houtnerven. Altijd van hoge kwaliteit.
Information icon

Keramische tegels met houtlook het beste van twee werelden.

De échte kenmerkende uitstraling van hout, maar dan met het gemak van keramiek. Een combinatie die streeft naar perfectie. De keramische tegels met houtlook bieden we aan in diverse kleurschakeringen, houtsoorten en tinten. Met dit aanbod creëert u de houtlook vloer of wand die u voor ogen heeft en daarmee een briljante ruimte met persoonlijke accenten.
Het gemak van keramiek gaat ver. Het is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hygiënisch. Daarnaast is het een goede geleider voor vloerverwarming. Een badkamer, douche of spa met een houtlook vloer of wand? Het kan met de keramische houtlook tegels!

Laat je inspireren

Met houtlook keramische tegels kunt u alle kanten op. Ervaar de sfeer van de verschillende houtlook tegelvloeren en -wanden en laat u inspireren.
Information icon

De houtlook tegels

TÉGL wil met hoogwaardige keramische tegels het verschil maken voor uw interieur. Daarom hebben we voor iedere ruimte in en rondom het huis de perfecte houtlook tegel.

  Ruimtes

  Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

  Exclusieve showroom

  In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

  Aanzienlijk assortiment
  Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
  Kennis van keramiek

  Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

  Europese kwaliteit

  We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

  Breng een bezoek aan onze showroom

  In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

  Afwijkende openingstijden