Tegels natuursteen look

Information icon

Natuurgetrouwe schoonheid

Transformeer de ruimte met een natuursteen look tegel tot een authentiek geheel. Een geheel wat gedefinieerd wordt door subtiele onregelmatigheden en een sterk karakter. Waar de kracht van de natuur tot uiting komt in de ongekend mooie harmonie. Een lust voor het oog!
Information icon

Een uitgebalanceerde combinatie van esthetiek en comfort.

Natuursteen wordt over de hele wereld gewonnen en kent daarom eindeloos veel patronen, kleuren en structuren. Ons aanbod van keramische tegels met natuursteen look zijn een weerspiegeling van al deze variaties. Van een prachtige, donkere leistenen look tegel, tot aan de keramische tegel die de populaire beige Travertin zoetwaterkalksteen weerspiegeld.
Waar natuursteen van zichzelf slijtgevoelig en broos kan zijn, is de keramische tegel met natuursteen look sterk, slijtvast en onderhoudsvrij.

Inspiratie

Met de natuursteen look keramische tegels kunt u alle kanten op. Ontdek de schoonheid van deze natuursteen look tegelvloeren en -wanden en laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden