XXL keramische tegels

Met XXL keramische tegels, ook wel slabs tegels genoemd, worden wanden en vloeren gerealiseerd zónder naden. De tegels zijn daarmee verantwoordelijk voor een optisch vergrotend effect en voor de luxe uitstraling die hierdoor in een ruimte ontstaat.

Tegels met grootse uitstraling

De XXL keramische tegel collecties worden gemaakt van hoogwaardig keramiek. Dit keramiek is van zichzelf al oersterk, onderhoudsvrij en slijtvast. Het grote formaat van de slabs tegels zorgt er daarnaast voor dat een ruimte volledig naadloos kan worden afgewerkt. Een naadloze ruimte betekent minder schoonmaken, gevoelsmatig een grotere ruimte én een luxe, stijlvolle uitstraling.
De slabs tegels zijn er in diverse looks en kleuren. Dat maakt dat u een ruimte volledig naar eigen smaak en stijl kunt inrichten. De slabs worden veel gezet in kantoren, woonkamers, en badkamers. Deze XXL tegels zijn ook heel dun leverbaar, waardoor ze zelfs gebruikt kunnen worden als bekleding van kasten en keukens voor een harmonieus geheel.

Inspiratie

Met de XXL keramische tegels kunt u alle kanten op. Ontdek de luxe uitstraling van de XXL tegels en laat u inspireren.

De XXL keramische tegel collecties

TÉGL wil met hoogwaardige XXL keramische tegels het verschil maken voor uw interieur. Daarom hebben we voor iedere ruimte in en rondom het huis de perfecte tegel.
Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden