Visgraat tegels

Information icon

Levendige vormgeving

Keramische visgraat tegels brengen leven en reuring in de ruimte. Het stijlvolle patroon kennen we van oudsher vanuit chique herenhuizen en luxe paleizen. In de moderne en industriële interieurs van nu brengt de tijdloze visgraat vloer sfeer en gezelligheid. De keramische visgraat tegel is verkrijgbaar als houtlook én als geglazuurde tegel.
Information icon

Keramische visgraat tegels, het beste van twee werelden.

Een ruimte transformeert met een visgraat vloer naar een levendig, dynamisch vertrek. De visgraat vloer combineert prachtig met andere tegels en materialen, waardoor al snel de ruimte van uw dromen ontstaat. Een visgraat vloer van keramische tegels gaat nog een stap verder dan alleen een veelzijdige uitstraling.

Keramische tegels maken van een visgraat vloer een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en hygiënische vloer. Daarnaast is keramiek een goede geleider voor vloerverwarming. Een woonkamer, keuken of slaapkamer met een visgraat vloer? Kies voor de hoogstaande kwaliteit van onze keramische tegels.

Inspiratie

Met keramische visgraat tegels kunt u alle kanten op. Ervaar de dynamiek van de verschillende visgraat tegelvloeren en laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden