Tegels met patroon

Information icon

Buitengewone ontwerpen

Patroontegels zijn van oorsprong cementtegels vanuit Portugal, Cuba en Italië. De tegel ontwerpen bestaan uit een prachtige willekeur van vormen, kleuren en formaten, die uw interieur een speels decoratief karakter geven. De keramische patroontegels creëren dezelfde exclusieve vibe, waar u uw eigen creativiteit volledig in kwijt kunt.
Information icon

Keramische patroontegels, de creatieve blikvangers

Tegels met een patroon kenmerken zich door kleur- en fantasierijke motieven. Het is de perfecte tegel voor de keuken, de badkamer of de woonkamer. Het maakt dat uw eigen creativiteit tot uiting komt in uw woning. De keramische patroontegels zijn decoratief, stijlvol én gebruiksvriendelijk.

 In tegenstelling tot de oorspronkelijke cementtegel hoeft de keramische tegel niet geïmpregneerd te worden. Het keramiek is van zichzelf sterk, slijtvast en hygiënisch, wat maakt dat de patroon tegelvloer gemakkelijk te onderhouden is.

Inspiratie

Met de keramische patroontegel kunt u alle kanten op. Ontdek de verrassende ontwerpen van de verschillende patroon tegelvloeren en -wanden, laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden