Mozaïek tegels

Information icon

Decoratieve twist

Met keramische Mozaïek tegels geeft u vloer en wand een exclusieve decoratieve twist. Úw decoratieve twist wel te verstaan, want een keramische mozaiek tegel stelt u volledig zelf samen en kan op maat voor u gemaakt worden. Het maakt van een ruimte echt uw ruimte, waar u in volledige harmonie kunt ontspannen en genieten.
Information icon

Keramische mozaïek tegels met harmonieus karakter.

Vanuit de oudheid is het prachtige mozaiek geliefd in onder andere Romeinse badhuizen. Mozaïek is sindsdien nooit uit de mode geweest. Het patroon van steentjes transformeert mee met alle interieurtrends en -stijlen, wat maakt dat de keramische mozaïek tegels iedere ruimte een fraaie twist geven.
Keramische mozaïek tegels worden veelvuldig gebruikt in badkamers, sauna’s, wellnessen en keukens. Keramiek is vochtbestendig, onderhoudsvrij en hygiënisch. Ideaal voor vochtige ruimtes!

Inspiratie

Met de keramische mozaiek tegels kunt u alle kanten op. Ontdek de decoratieve waarde van deze mozaïek tegelvloeren en -wanden en laat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden