Information icon

Zakelijk

TÉGL biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment van keramische tegel collecties aan. Deze collecties voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en bewegen mee met de laatste trends op de markt.

Information icon

Laten we samenwerken

We werken graag samen met aannemers, tegelzetters, binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers. We laten u graag kennismaken met ons complete aanbod keramische tegels. Van tegels met een natuursteen look tot aan tegels met een warme houtlook, van tegels met een prachtig mozaïek patroon tot aan de grote slabs tegels. Voor al uw projecten hebben we passende keramische tegels.

Ons aanbod tegels kunt u online doornemen. We heten u ook graag welkom in onze grote showroom in Barneveld. Onze experts laten u hier graag de hoogwaardige tegel collecties voelen, bekijken en beoordelen.

Keramische tegels voor uw zakelijke pand

Bent u op zoek naar keramische tegels voor uw zakelijke pand? Dan bent u bij TÉGL aan het juiste adres! Of het nu gaat om een kantoorpand of om een showroom, we helpen u graag bij het vinden van de perfecte tegel.

De collecties van TÉGL zijn uitgebreid en compleet. Voor iedere interieurstijl en -smaak is er de perfecte tegel, en die leveren we u graag. Deze tegel collecties kunt u online bekijken, maar we heten u ook graag welkom in onze grote showroom in Barneveld. Onze experts laten u hier graag de hoogwaardige tegel collecties voelen, bekijken en beoordelen.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden