Kleine keramische tegels

Met kleine keramische tegels kunt u alle kanten op. De tegels geven een speelse, unieke twist aan een ruimte en ze zijn makkelijk te zetten rondom buis- en leidingwerk. De kleine keramische tegel zien we veel gecombineerd worden met de grotere tegels, voor een sfeervol, karakteristiek geheel.

Klein maar  fijn 

Kleine keramische tegels zijn een stijlvolle toevoeging aan een ruimte. Ze zijn verkrijgbaar met prachtige patronen en ontwerpen die uw interieur een speels karakter geven. Kleine tegels worden veel gecombineerd met hun grotere keramische broers, om zo de ruimte een harmonieus karakter te geven.
Kleine keramische tegels zijn er in verschillende looks en uitvoeringen. Bijvoorbeeld in een natuursteen look, houtlook of juist met decoratieve patronen. Het is de perfecte aanvullende tegel voor de keuken, de badkamer of de woonkamer, waarmee u een ruimte écht eigen maakt.

Inspiratie

Met kleine keramische tegels kunt u alle kanten op. Ontdek het speelse effect van deze tegels. Laat u inspireren.

De kleine keramische tegel collecties

TÉGL wil met kleine keramische tegels het verschil maken voor uw interieur. Daarom hebben we voor iedere ruimte in en rondom het huis de perfecte tegel.

Bestel eenvoudig samples van keramische tegels

Voel, bekijk en beoordeel de kleur en de structuur van onze keramische tegels in het echt. Bestel eenvoudig uw samples online. Binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd.
Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden