Tegels marmerlook

Information icon

Glamoureuze pracht

Marmer spreekt tot de verbeelding. Van oorsprong komt het chique ogende materiaal uit de steengroeven van Italiaanse en Spaanse gebergten. De keramische marmerlook tegels bootsen het exclusieve karakter van dit materiaal na tot in perfectie. De tegels creëren een chique en stijlvolle ambiance, met buitengewone schoonheid.
Information icon

Keramische tegels marmerlook, waar gemak en luxe samensmelten.

Marmer is een geografisch zeldzaam steensoort met schitterende patronen, contrasterende aderen en diepe kleuren. Deze glamoureuze pracht zien we feilloos terug in de keramische tegels met marmerlook. Net als marmer zelf kent de marmerlook tegel een breed scala aan tinten en effecten. Van helderwit met muisgrijze aderen tot aan diepzwart met goudkleurige aderpatronen.
Keramische tegels zijn duurzaam en toegankelijk. Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Overal toepasbaar en makkelijk combineerbaar. Een woonkamer, keuken, badkamer of spa met een chique marmeren vloer of wand? Het kan met de keramische marmerlook tegels!

Inspiratie

Met marmerlook keramische tegels kunt u alle kanten op. Ontdek de elegantie van deze verschillende marmerlook tegelvloeren en -wanden enlaat u inspireren.
Information icon

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Breng een bezoek aan onze showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Afwijkende openingstijden