Ontdek de
Japandi look

Ontdek de Japandi keramische tegel look
Information icon

De essentie van Japandi

De elegantie van Japandi brengt het beste van Japanse finesse en Scandinavische functionaliteit samen. Met onze speciaal geselecteerde keramische tegels kunt u deze verfijnde, minimalistische stijl naar elke ruimte in uw huis brengen.

Ontdek de Japandi keramische tegel look
Information icon

Japandi keramische tegels
Waar Oost en Noord samenkomen

Japandi, een blend van Japanse en Scandinavische designprincipes, gaat om het creëren van serene, functionele ruimtes. Het combineert de Japanse waardering voor eenvoud met de Scandinavische liefde voor natuurlijke, lichte en luchtrijke omgevingen.

Elke tegel in onze Japandi-collectie straalt rust en minimalisme uit. Met kalme kleurtinten, strakke lijnen en een natuurlijke uitstraling, zijn ze het perfecte canvas voor een interieur waarin alles in harmonie is.

Laat u inspireren

Of u nu uw badkamer, keuken of woonkamer wilt transformeren, onze Japandi tegels bieden oneindige mogelijkheden. Laat u inspireren en ontdek hoe deze keramische tegels verschillende ruimtes tot leven brengen.

De minimalistische charme van onze keramische tegels

Japandi is een ode aan natuurlijke materialen en ambachtswerk. Maar waarom zou u dan kiezen voor keramische tegels als uitgangspunt? Hier zijn enkele praktische voordelen:

Duurzaam & robuust

Keramische tegels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze bieden weerstand tegen krassen, deuken en vlekken, en zijn daardoor uitermate geschikt voor ruimtes zoals keukens en badkamers waar functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Onderhoudsvriendelijk

Het gemak waarmee keramische tegels kunnen worden schoongemaakt, maakt ze niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor mensen met allergieën. Ze trekken geen stof of pollen aan en zijn eenvoudig te reinigen met standaard schoonmaakmiddelen.

Veelzijdig in ontwerp

Met een diversiteit aan kleuren, patronen, maten en texturen bieden keramische tegels een wereld van mogelijkheden. Ze passen binnen elke stijl en geven je de flexibiliteit om elke ruimte in uw huis een unieke touch te geven.

Warmte- & lichtbestendig

Waar sommige materialen kunnen barsten, vervormen of verkleuren onder invloed van warmte, blijven keramische tegels onveranderd. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en direct zonlicht, waardoor ze perfect zijn voor zonnige plekken en ruimtes met vloerverwarming.

Ervaar Japandi in onze showroom

Er gaat niets boven het persoonlijk ervaren van onze tegels. Kom de kleuren, texturen en afwerkingen zien en voelen, en laat u inspireren voor uw eigen Japandi-interieur.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Veelgestelde vragen

Japandi is een combinatie van Japanse en Scandinavische designelementen. Het draait om eenvoud, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen, wat resulteert in harmonieuze, serene interieurs.

Japandi staat voor eenvoud en natuurlijke schoonheid. Keramische tegels met hun strakke lijnen, natuurlijke kleuren en duurzaamheid passen perfect binnen deze stijl.

Het gebruik van keramische tegels heeft verscheidene voordelen. Ze zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast bieden ze veel designopties en zijn ze bestand tegen vlekken, warmte en licht.

Keramische tegels zijn eenvoudig te onderhouden. Regelmatig vegen en dweilen met water en een mild schoonmaakmiddel is voldoende. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen om krassen te voorkomen.

Keramische tegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden warmte uitstekend en houden deze ook goed vast. Daarnaast zijn ze hittebestendig en barsten of vervormen ze daardoor niet.

Afwijkende openingstijden