Keramische tegels Baarn

Keramische tegels combineren het beste van twee werelden. De uitstraling van hout, beton, marmer of natuursteen met de praktische voordelen van keramiek. Bij TÉGL vindt u keramische tegels van hoge kwaliteit die echt het verschil maken voor uw interieur. Ons aanbod omvat veel verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Zoekt u keramische tegels in Baarn? Kom dan langs in onze grote, gastvrije tegelzaak.

Vloertegels Baarn

Onze vloertegels in Baarn vormen een prachtige basis voor iedere leefruimte. Of u nu vloertegels zoekt voor de woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer, er is altijd eindeloos veel keus. Onze keramische tegels zijn in verschillende looks beschikbaar. Bijvoorbeeld in de houtlook, in de betonlook of in de natuursteen look.

Bent u op zoek naar vloertegels in Baarn? Kom dan langs om ons ruime assortiment te voelen, bekijken en beoordelen.

Twee wanden met wandplanken vol moodboard collecties van tegels in diverse maten, soorten en kleurvarianten in de showroom van TÉGL
Verschuifbare rekken met grote, natuursteen look, zandkleurige tegels in de showroom van TÉGL

Wandtegels Baarn

Onze keramische wandtegels in Baarn bieden veel mogelijkheden door de verschillende vormen, groottes, looks en afwerkingen. Kies voor de look en stijl die bij uw woonwensen past, en creëer zo een ruimte die het verschil maakt. Bent u op zoek naar wandtegels in Baarn? Kom dan langs om ons ruime assortiment te voelen, bekijken en beoordelen.

Tegels voor de professional in Baarn

Bent u een aannemer, tegelzetter, binnenhuis architect of interieurontwerper in Baarn? Dan werken we graag met u samen. We hebben een compleet aanbod tegels in Baarn voorhanden. Van een natuursteen look tegel tot aan een tegel met een warme houtlook.

De collecties van TÉGL zijn uitgebreid en compleet. Voor iedere interieurstijl en -smaak de perfecte tegel!

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

De looks van tegels

Een keramische tegel combineert de uitstraling van hout, beton, marmer of natuursteen met de praktische voordelen van keramiek. Het beste van twee werelden.

Ruimtes

Met hoogstaande keramische tegels maken we het verschil voor uw interieur. Of het nu gaat om uw woonkamer, terras of bedrijfsvloer. Geef uw ruimte karakter.

Breng een bezoek aan de TÉGL showroom

In onze grote, gastvrije showroom laten onze experts u graag kennismaken met de verschillende hoogwaardige tegel collecties.

Lange wand met kleurrijke tegel moodboards in de showroom van TÉGL

Afwijkende openingstijden