Tegels voor vrijstaande woning in Ederveen

Dat tegels karakter meegeven aan een woning, bewijzen bouwbedrijf van de Vliert en TÉGL met dit mooie project. Deze prachtige woning in Ederveen werd van top tot teen voorzien van keramische tegels. Onder andere met de prachtige betonlook tegels van 120 x 120 in de ruime woonkeuken.

Betonlook tegel transformatie in de keuken

De betonlook tegels in het grote formaat van 120 x 120 maken de keuken in deze woning in Ederveen compleet. De tegels stralen rust uit. Toch geven ze deze keuken een krachtige en stoere uitstraling. Dat komt mede door het formaat waarin de tegels zijn uitgevoerd. In combinatie met de donkere keuken, geven de lichte betonlook tegels de ruimte rust. De uitstraling is modern en ruimtelijk.

Matchende terrastegels met de keuken

Het terras werd voorzien van betonlook tegels uit dezelfde lijn als de tegels in de woonkeuken. Voor de terrastegels is gekozen voor betonlook tegels met een afmeting van 80 x 80. Doordat de tegels matchen met de tegels in de keuken, ziet het geheel er prachtig uit. Het terras smelt op deze manier mooi samen met de ruime leefkeuken.

XXL slab tegels en mozaïek in de badkamer

In de badkamer werd gekozen voor XXL keramische tegels in betonlook. Deze keramische platen worden ook wel slab tegels genoemd. Keramische tegels in de badkamer hebben vele voordelen. Zo is het keramiek onder andere oersterk en waterbestendig. De afmetingen van deze keramische XXL tegels bieden ook voordeel in deze badkamer. Zo lijkt de ruimte optisch groter en heeft de badkamer een strakke en moderne look.

Om de badkamer nog meer sfeer te geven is gekozen voor een combinatie met mozaïek tegels van het merk SICIS. De kleuren van de mozaïek wand combineren zeer goed met de rustige XXL betonlook-tegels. De mozaïek tegels maken de badkamer helemaal af en zorgen voor een zeer luxe uitstraling.

Ook op zoek naar prachtige keramische tegels voor in de keuken, badkamer, woonkamer of terras? Breng een bezoek aan onze tegelshowroom in het midden van het land en ontdek de vele mogelijkheden van keramische tegels.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren of download ons inspiratiemagazine boordevol tips, trends en binnenkijkers.

Afwijkende openingstijden