Visgraat pvc vloer in Huizen

Voor een project van Jeroen Keukens & Interieurs in Huizen heeft TÉGL een brede visgraat vloer van pvc mogen leveren. Ruim 100m2 van onze Essence Studio Collection, 15.3 x 76.5 cm, 2,5 mm dik en een toplaag van 0,55 mm, bekleedt de vloer van de benedenverdieping van deze prachtige woning. Hierdoor komen de unieke donkere accenten van het interieur nog beter naar voren.

PVC vloer: charme met onderhoudsgemak

Deze vloer combineert de warme uitstraling van hout met de onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Dit type vloer is ideaal voor intensief gebruikte ruimtes als keukens en woonkamers, biedt uitstekende waterbestendigheid en is eenvoudig schoon te maken. Het visgraatmotief voegt een tijdloze charme en een gevoel van ruimtelijkheid toe aan de benedenverdieping.

Keuken met kookeiland, zwarte kast en visgraat PVC vloer

PVC vloer in keuken

Het interieur van de keuken kenmerkt zich door een luxueus aanrechtblad met subtiele aders en een donkerkleurig keukenmeubel met inbouwapparatuur. Dit gaat perfect samen met de gouden accenten van de kraan en deurgrepen. De Essence Studio Collection pvc vloer complementeert deze elementen met zijn natuurlijke houtlook en draagt bij aan het warme, uitnodigende geheel.

Conclusie

De keuze voor een visgraat PVC vloer in deze woning in Huizen onderstreept hoe moderne materialen traditionele esthetiek kunnen herroepen én versterken. De bijdrage van TÉGL levert daarbij zowel een functionele vloer als een esthetische meerwaarde die naadloos aansluit bij de verfijnde interieurelementen van de woning.

hal met houtlook visgraat pvc vloer en in nis geplaatst zwart aanrecht

Visgraat PVC vloer in de tegel showroom

Ontdek zelf de schoonheid en kwaliteit van onze visgraat PVC vloeren in onze showroom in Barneveld. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houtlook of een moderne twist: onze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils. Onze adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw project of droominterieur.

Afwijkende openingstijden