Ontdek de
Wabi Sabi look

Ontdek de Wabi Sabi keramische tegels in onze showroom
Information icon

De essentie van Wabi Sabi

De charme van Wabi Sabi combineert de kracht van tijd, natuur en eenvoud. Met onze speciaal geselecteerde keramische tegels kunt u deze rustige, authentieke stijl naar elke hoek van uw huis brengen.

Ontdek de Wabi Sabi keramische tegel look
Information icon

Wabi Sabi keramische tegels
Natuurlijke schoonheid voor elke ruimte

Wabi Sabi, een eeuwenoud concept uit Japan, is méér dan alleen een designstijl. Het gaat om het vinden van schoonheid in imperfectie, het waarderen van de natuurlijke cyclus van groei en verval, en het omarmen van eenvoud. 

Een gehavende houten tafel, een kromgetrokken boekenplank, of een vaas met een barstje, stuk voor stuk voorbeelden die de ziel van Wabi Sabi laten zien.

Elke tegel in onze Wabi Sabi-collectie is een eerbetoon aan de imperfecties die de natuur ons biedt. Met zachte kleurvariaties, subtiele texturen en een authentieke uitstraling, zijn ze het perfecte canvas om de sfeer van rust en eenvoud in uw interieur te brengen.

Laat u inspireren

Of u nu uw badkamer, keuken of woonkamer wilt transformeren, onze Wabi Sabi tegels bieden oneindige mogelijkheden. Laat u inspireren en ontdek hoe deze keramische tegels verschillende ruimtes tot leven brengen.

De perfecte imperfectie van onze keramische tegels

Wabi Sabi is niet zomaar een trend, het is een levenswijze die de schoonheid van natuurlijke imperfecte viert. Maar waarom zou u dan kiezen voor keramische tegels als uitgangspunt? Hier zijn enkele praktische voordelen:

Duurzaam & robuust

Keramische tegels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze bieden weerstand tegen krassen, deuken en vlekken, en zijn daardoor uitermate geschikt voor ruimtes zoals keukens en badkamers waar functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Onderhoudsvriendelijk

Het gemak waarmee keramische tegels kunnen worden schoongemaakt, maakt ze niet alleen praktisch, maar ook ideaal voor mensen met allergieën. Ze trekken geen stof of pollen aan en zijn eenvoudig te reinigen met standaard schoonmaakmiddelen.

Veelzijdig in ontwerp

Met een diversiteit aan kleuren, patronen, maten en texturen bieden keramische tegels een wereld van mogelijkheden. Ze passen binnen elke stijl en geven u de flexibiliteit om elke ruimte in uw huis een unieke touch te geven.

Warmte- & lichtbestendig

Waar sommige materialen kunnen barsten, vervormen of verkleuren onder invloed van warmte, blijven keramische tegels onveranderd. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en direct zonlicht, waardoor ze perfect zijn voor zonnige plekken en ruimtes met vloerverwarming.

Ervaar Wabi Sabi in onze showroom

Foto’s zeggen veel, maar de echte magie voelt u pas als u de tegels zelf ziet en aanraakt. Ervaar de textuur, zie de kleurnuances en ontdek de mogelijkheden voor uw ruimte.

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Veelgestelde vragen

Wabi Sabi is een Japanse kijk op de wereld die de schoonheid van imperfectie en vergankelijkheid waardeert. In interieurdesign betekent dit dat er liefde is voor eenvoudige, natuurlijke en soms ‘onvolmaakte’ items.

Wabi Sabi waardeert het unieke en authentieke. Keramische tegels kunnen variaties en subtiele imperfecties hebben, wat perfect bij deze filosofie past. Samen creëren ze een natuurlijke en rustige sfeer.

Het gebruik van keramische tegels heeft verscheidene voordelen. Ze zijn sterk, onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. Daarnaast bieden ze veel designopties en zijn ze bestand tegen vlekken en vocht.

Keramische tegels zijn eenvoudig te onderhouden. Regelmatig vegen en dweilen met water en een mild schoonmaakmiddel is voldoende. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen om krassen te voorkomen.

Keramische tegels zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden warmte uitstekend en houden deze ook goed vast. Daarnaast zijn ze hittebestendig en barsten of vervormen ze daardoor niet.

Afwijkende openingstijden