Natuursteenlook tegels in sfeervolle landelijke woning in Ede

Welke tegels passen bij een inrichting met een authentieke uitstraling? De zachte basis van natuursteenlook tegels geeft klassieke elementen binnen de woning het podium. Voor deze landelijke woning in Ede mochten we grote vloertegels leveren, die we terugvinden in de keuken, hal en toiletruimte.

De kracht van keramische natuursteenlook tegels

Keramische tegels met een natuursteenlook halen het buitenleven naar binnen. U ervaart de warmte en textuur van traditioneel natuursteen, met de voordelen van eenvoudig onderhoud en slijtvastheid. In een landelijke omgeving creëren deze tegels een rustieke sfeer die past bij het karakter van de woning. Bovendien maakt het lichte oppervlak de ruimte helder en uitnodigend, terwijl de natuursteenlook tegelijkertijd een tijdloze esthetiek biedt.
Keuken met groot formaat tegels op de vloer

Grote vloertegels

Deze grote tegels van 75 x 150 cm creëren een gevoel van ruimte. Het geringe aantal voegen geeft een naadloze uitstraling, wat versterkt wordt door een voegkleur die bijna identiek is aan de tegels. Samen met de vervaagde, natuurlijke look zijn deze natuursteenlook tegels bij uitstek een goede optie om ruimte en gezelligheid aan een hal en een keuken toe te voegen.

Authentieke tegel legverbanden

De tegels werden in diverse verbanden gelegd, zoals halfsteen en in 1/3 legverband. Het halfsteens verband toont een dynamisch patroon, terwijl het 1/3 verband een verfijnder, handgemaakt effect biedt. Beide legverbanden voegen rustieke charme toe, waardoor een ruimte een karaktervolle uitstraling krijgt; perfect passend bij een landelijke woning.

Keramische tegels marmerlook

De glanzende marmerlook tegels achter het toilet en urinoir tonen een visueel schouwspel waar tijdens elk toiletbezoek van genoten wordt. De klassieke look van luxe marmer met bruin gouden aders symboliseert de gouden tijden van weleer. Door de matte betonstuc achtergrond en grijze natuursteenlook vloertegels springen deze accentwanden er prachtig uit. Een statement van jewelste!
Toiletruimte met houten accenten en marmerlook tegels

Conclusie

Deze landelijke woning in Ede toont hoe natuursteenlook tegels bijdragen aan de authentieke uitstraling. Tegelijkertijd geven de glanzende marmerlook tegels een schitterend statement af in de toiletruimte.

Natuursteenlook ervaren in onze tegel showroom

Bekijk, voel en beleef onze uitgebreide collectie natuursteenlook tegels. Ontdek hoe deze tegels passen in een landelijke inrichting en laat u inspireren door de waarde van een eyecatcher, zoals een accentwand met glanzende marmerlook tegels. Bezoek onze showroom in Barneveld en laat onze adviseurs uw droominterieur dichterbij brengen.

Afwijkende openingstijden