Terrazzo tegels voor nieuwe kantine Pottery Direct

Het voortdurend creëren van nieuwe planten- en bloempotten volgens de laatste trends; dat is waar Pottery Direct voor staat. Vanuit het bedrijvige Barneveld komt de specialist in aardewerk decoraties non-stop met verfrissende ontwerpen uit de hoek. Deze passie is nu ook voelbaar in hun vernieuwde bedrijfskantine, entree en toiletruimtes, met grote terrazzo tegels als basis.

Terrazzo tegels

Met een complete renovatie werd een interieur gecreëerd dat de essentie van organische invloeden ademt. Wij mochten het tegelwerk voorzien en leverden drie tegels die het buitenleven naar binnen halen. De vloer van de bedrijfskantine kreeg een frisse uitstraling dankzij grote terrazzo tegels in een lichte tint, harmonieus gecombineerd met een licht matchende voeg. Het aanrechtblad en kookeiland van beton terrazzo sluiten naadloos aan bij de vloer, wat het geheel een moderne touch geeft.
Sfeervol ingerichte bedrijfskantine met terrazzo tegels

Subtiel contrast met glanzende kleine tegeltjes

In de keuken werden kleine tegeltjes op de wand aangebracht. Deze glanzende 10×10 tegels bieden een subtiel contrast op de matte vloer. De kleine wandtegels zien we ook terug op de vierkante schapjes voor olijf flesjes; een elegant accent in het geheel.

Marmerlook tegels in de toiletruimtes

De toiletruimtes stralen van natuurlijke imperfectie met marmerlook tegels van 60 x 120 cm. Door zowel de vloer als wanden met dezelfde tegel te bedekken, ontstaat een serene en strakke ambiance. De verticale plaatsing zorgt daarbij voor een eigentijdse uitstraling. Deze keuze draagt bij aan een rustgevende sfeer en tijdloze esthetiek in de toiletruimtes.

Een licht en modern geheel dat inspireert

De renovatie heeft geleid tot een licht en modern interieur dat inspireert. Door het zorgvuldig gekozen tegelwerk komen de organische invloeden prachtig tot uiting, waardoor de ruimtes een harmonieus en uitnodigend karakter krijgen. Met deze make-over biedt Pottery Direct niet alleen trendy planten- en bloempotten, maar ook een inspirerende omgeving voor medewerkers en bezoekers.
Sfeervol ingerichte bedrijfskantine met een vloer van grote terrazzo tegels

Bezoek onze tegel showroom in Barneveld

Denkt u erover om terrazzo tegels te investeren voor uw bedrijfspand of specifieke ruimtes zoals het toilet, de entree, showroom of kantine? Bezoek dan onze tegel showroom in Barneveld, waar we een uitgebreid assortiment keramische tegels in terrazzo look hebben klaarstaan. Ervaar de sfeer van een wandeling langs de Mediterraanse kust en ontdek welke tegels aansluiten bij uw ruimtelijke visie. Wees welkom en laat u inspireren!

Afwijkende openingstijden