Natuursteen tegels voor het bedrijfspand van Falk in Ede

Toen Jeroen Keukens en Interieurs de opdracht kreeg om een bedrijfspand van een Urban restyling te voorzien, klopte de renovatiespecialist bij ons aan voor het tegelwerk. Voor het hele interieur, van kantine en hal tot vergaderruimte en toiletruimte, leverden we natuursteenlook tegels. Binnen het pand vindt u twee tegelstijlen terug: rustiek grijs en urban craft.

XXL tegels in rustiek grijs

Natuursteen look tegels in rustiek grijs zijn uitermate geschikt voor commerciële ruimtes. De tijdloze elegantie sluit moeiteloos aan op diverse interieurstijlen. Zo ook de urban stijl, die door het hele pand van Falk in Ede voelbaar is. De XXL tegels op de vloer, in de formaten 60 x 120 en 120 x 120, brengen een gevoel van rust en ruimtelijkheid.

Met dit bescheiden karakter geven de natuursteen tegels het podium aan designelementen, zoals matzwarte lijsten, houten meubels, hippe lampen en stijlvolle beplanting.

Receptie met vloer van natuursteen tegels

Uitbundige wandtegels voor het toilet

Waar rustiek grijze tegels een kalme uitstraling bieden, geven onze urban craft slabs een waar statement af! We vinden deze intense natuursteen look tegels van 120 x 278 terug in de toiletruimtes. Het oppervlak prikkelt de zintuigen met gedurfde markeringen, krassen en oneffenheden. Zo stapt u bij elke sanitaire stop naar buiten met een flinke boost aan creatieve energie.

Natuursteen look tegels: een duurzame keuze

Last but not least hebben deze keramische XXL tegels in natuursteen look een duurzaam en slijtvast karakter. Ook om die functionele reden zijn deze sfeermakers een interessante investering voor gebruikers van bedrijfspanden en andere zakelijke ruimtes.
Natuursteenlook XXL tegels als keukenvloer

Overweegt u een investering in natuursteen look tegels voor utiliteit of bepaalde ruimtes, zoals het toilet, de entree of kantine? Dan bent u van harte welkom in onze tegelshowroom in Barneveld. Proef de sfeer van natuursteen en ontdek de vele mogelijkheden voor uw ruimtelijke invulling.

Afwijkende openingstijden