Tegels in onyx marmer stijl voor het Experience Center van Derk in Lunteren

In deze luxueuze badkamer, ontworpen door de interieurspecialisten van Derk uit Lunteren, tonen we de kracht van onyx marmer. De keramische tegels met natuurlijke elementen zijn geïnspireerd door de gouden tijden van weleer. Dit geeft de badkamer karakter. Een opvallende maatwerkoplossing omringt het bad, wat bijdraagt aan de stijlvolle ambiance van de ruimte.

Onyx marmer in de badkamer

Keramische tegels in de stijl van onyx marmer creëren een sfeer van weelde en verfijning in de badkamer. Het glanzende oppervlak weerkaatst het licht op een elegante manier, waardoor een gevoel van ruimte en grandeur ontstaat. Aders en nerven voegen textuur aan de ruimte toe en rijke kleuren bieden warmte en comfort. Schaduwen geven de marmerlook tegels diepte, wat bijdraagt aan het ruimtelijk effect in de badkamer.

Onyx marmer wandtegels in doucheruimte

Keramische vloertegels rondom bad

Het vrijstaande bad met natuurlijke glooiingen vormt het hart van de badkamer. Samen met de vrijstaande badkraan ademt dit aanzicht exclusiviteit. De ontwerp specialisten van Derk bekrachtigden deze luxueuze uitstraling met een op maat gesneden omlijsting van keramische tegels. Dit tijdloze element, uitgevoerd in onyx marmer, benadrukt de stijlvolle ambiance die bij het betreden van de badkamer ervaren wordt. Een fraaie toepassing van marmerlook tegels uit de TÉGL collectie.

Inloopdouche met grote keramische tegels

De beleving van onyx marmer komt ook terug bij de inloopdouche. Het rijkelijke karakter krijgt nog meer kracht met het riante formaat tegels: 120 x 120. Deze grote tegels zijn de fundering van de inloopdouche, die is ingericht met een luxe regendouche in contrasterende kleur. Fraai detail: door de douchegoot ook in onyx marmer uit te voeren krijgt de douchevloer een harmonieuze uitstraling.

Marmerlook tegels in het toilet

Doordat de onyx marmer tegel ook in de toiletruimte terugkomt ontstaat er eenheid en harmonie in het interieur. De keramische vloertegel werd gecombineerd met een matzwarte plint en reliëftegels op de wand. Tip: een hangend toilet of douchewc is aan de wand bevestigd, waardoor de marmerlook tegel tot aan de wand doorloopt.
Badkamer met vrijstaand bad en op maat gesneden omlijsting van onyx marmer vloertegels

Conclusie

Met een luxueus karakter en verfijnde afwerking roept onyx marmer een gevoel op van tijdloze luxe en brengt een vleugje klassieke schoonheid in de moderne wereld.

Ook op zoek naar een onyx marmer tegel of andere marmerlook tegels voor in de badkamer? Breng een bezoek aan onze tegel showroom in Barneveld en ontdek de vele mogelijkheden van marmerlook tegels.

Afwijkende openingstijden