Keramiek tegels voor moderne inrichting bedrijfspand

Het kantoor van Ansova Staalcoating in Wehl is van een compleet redesign voorzien. In samenwerking met Studio Daphne Jansen, die verantwoordelijk was voor het ontwerp en de inrichting, had TÉGL het genoegen om een reeks keramiek tegels te leveren. Het kantoor ademt een moderne, verfijnde sfeer die perfect past bij het jonge, dynamische karakter van het bedrijf.

Grote vloertegels

De vloeren zijn voorzien van grote tegels in een metaal look, wat aansluit op de core business van Ansova: staalcoating. De vervaagde grijze kleurtonen en het riante formaat van 100 x 100 cm geven de ruimtes een elegante en tijdloze uitstraling. Deze keuze draagt bij aan de verfijnde ambiance en biedt een uitnodigende setting voor ontmoetingen, zowel voor werkoverleggen als voor een ontspanmoment.

Grote vloertegels in keuken bedrijfspand

Keramiek tegels als detail in de keuken

Het inspirerende kantoor heeft stijlvolle details zover het oog reikt. Zo is het aanrechtblad van de keuken in een nis geplaatst, waarbij de keramiek tegels van de vloer op de achterwand terugkomen.

Luxe en warme wandbekleding

In de toiletgroepen creëren donkere marmerlook tegels met goudkleurige aders een luxe en intieme sfeer. Deze tegels van 60 x 120 cm voegen een vleugje glamour toe aan de ruimtes en zorgen voor een aangename omgeving voor het personeel en bezoekers.

Natuurlijke en verfijnde achterwanden

De achterwanden van de toiletgroepen zijn voorzien van houtlook tegels, die een natuurlijke en verfijnde touch toevoegen aan de ruimtes. Deze zorgvuldig geselecteerde tegels versterken de moderne uitstraling van het bedrijfspand en bieden een perfecte achtergrond voor de dynamische werkzaamheden van Ansova Staalcoating.

Marmerlook tegels met goudkleurige aders in toiletruimte

Een inspirerende werkomgeving

Het gebruik van keramiek tegels heeft geleid tot een inspirerende werkomgeving waarin modern design en functionaliteit samenkomen. Het vernieuwde kantoor van Ansova Staalcoating straalt een frisse en hoogwaardige uitstraling uit, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving en werkplezier.

Showroom met grote keramische tegels

Is uw kantoor toe aan een restyling? Of bent u een aannemer, architect of interieurontwerper? Kom langs bij onze tegel showroom in Barneveld en ontdek ons uitgebreide assortiment keramiek tegels.

Afwijkende openingstijden