Marmerlook tegels in sfeervolle jaren '30 woning in Barneveld

In Barneveld heeft een jaren ’30 woning een bijzondere transformatie ondergaan. De kern van het project? Het kiezen van marmerlook tegels voor de keukenvloer. De eigenaren hebben een moderne touch toegevoegd zonder de unieke sfeer van de woning te verliezen.

Centraal in dit project stond de keukenvloer, bedoeld als een echte blikvanger. De zoektocht naar de perfecte XXL tegels leidde hen naar TÉGL in Barneveld, waar ze marmeren tegels vonden die de charme van hun jaren ’30 woning versterkte.

Het behoud van de jaren '30 sfeer met moderne marmerlook tegels

“We stonden voor deze uitdaging: onze net aangeschafte jaren ’30 woning in Barneveld moderniseren zonder de karakteristieke sfeer te verliezen. De keuken tegels zouden een sleutelrol spelen in het ontwerp, dat wisten we. Daarom zochten we naar iets unieks – en vonden dat in de prachtige keramische marmer tegel collectie bij TÉGL in Barneveld”

Hoogglans marmer tegels keuken Barneveld

De zoektocht naar de perfecte keramische vloertegels

“De kleur van onze keuken stond al vast, en we hadden onze zinnen gezet op stalen deuren en een houten vloer in de woonkamer. Het vinden van een keukenvloer die alles zou samenbrengen, was een echte uitdaging. Maar toen we bij TÉGL in Barneveld kwamen, vonden we de marmer vloertegels die we zochten.

De keuze voor hoogglans marmeren tegels

“We vielen als een blok voor de XXL marmerlook tegels in grijze kleur met warme bruine aderen. Deze keramische marmertegels pasten perfect bij de kleuren van onze keuken en de stalen deuren, en vormden ook een mooie brug met de houten vloer in de woonkamer. Het was precies de blikvanger die we zochten.”

Het resultaat: een marmertegel keukenvloer met karakter

“Het resultaat is verbluffend. Onze keuken heeft nu een moderne uitstraling met een marmer tegelvloer die echt de show steelt. De combinatie van de hoogglans marmerlook tegels en natuurlijk hout heeft een luxe en warme uitstraling. Bovendien reflecteert de glans van de grote tegels het licht, waardoor de ruimte groter en lichter aanvoelt.”

XXL tegels marmerlook in sfeervolle jaren 30 woning in Barneveld

De waarde van de expertise van TÉGL Barneveld

“We zijn ontzettend blij met de ondersteuning en het advies van TÉGL in Barneveld. Hun deskundigheid en advies waren cruciaal in het realiseren van ons droominterieur. TÉGL’s collectie van keramische marmer tegels bood ons precies wat we nodig hadden voor onze keuken. We kunnen TÉGL aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige keramische tegels en professioneel advies.”

Ontdek onze marmerlook tegels

Conclusie

Deze prachtige woning in Barneveld toont aan hoe de juiste keramische vloertegels een ruimte kunnen transformeren. De combinatie van hoogglans marmer tegels met natuurlijk hout heeft een tijdloze uitstraling gecreëerd, waar luxe en warmte perfect samengaan.

Ontdek uw perfecte marmerlook tegels in onze showroom

Laat u inspireren en ontdek onze uitgebreide collectie van marmerlook tegels, XXL tegels en meer. Kom langs in onze showroom in Barneveld en laat onze adviseurs u helpen uw droominterieur te realiseren.

Veelgestelde vragen

Marmerlook tegels combineren de luxe uitstraling van echt marmer met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Ze zijn ideaal voor keukens omdat ze vlekbestendig zijn en eenvoudig schoon te houden, terwijl ze toch die elegante, verfijnde look bieden.

XXL tegels bieden een naadloze, ruimtelijke uitstraling en zijn perfect voor grotere ruimtes. Ze minimaliseren het aantal voegen, wat een strak en uniform oppervlak creëert. Bovendien kunnen deze grote tegels een ruimte groter en lichter laten lijken.

Keramische marmerlook tegels zijn over het algemeen voordeliger dan echt marmer. Ze bieden een kosteneffectieve oplossing om de luxe uitstraling van marmer te verkrijgen zonder de hoge prijs en het intensieve onderhoud dat bij natuursteen komt kijken.

Marmerlook tegels zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatig vegen en dweilen met een mild schoonmaakmiddel is voldoende. Vermijd schurende of zure schoonmaakproducten om de glans en kleur van de tegels te behouden.

Absoluut! XXL tegels kunnen prachtig worden gecombineerd met andere soorten tegels. Overweeg bijvoorbeeld om een feature wall of accentzone te creëren met Marokkaanse zellige tegels of mozaïek tegels, terwijl de rest van de keuken een uniforme uitstraling behoudt met XXL tegels. Zo creëer je een dynamische blikvanger in je keuken.

Afwijkende openingstijden