Kleurrijke mozaïek tegels in luxe thuis wellness in Kootwijker­­broek

Stap binnen in een wereld van luxe en ontspanning in Kootwijkerbroek, waar een unieke wellnessruimte tot leven is gekomen. In samenwerking met Waterwel hebben we een adembenemende thuis wellness gecreëerd met behulp van keramische mozaïek tegels en natuursteen tegels.

Van een schitterende ronde jacuzzi op maat tot een serene inbouw sauna, elk detail is zorgvuldig overwogen. Laten we samen met de trotse eigenaren ontdekken hoe deze luxe wellness vorm heeft gekregen.

De keuze voor keramische natuursteenlook tegels van TÉGL in Barneveld

“Onze keuze viel op de TÉGL collectie Marmo in de elegante kleur Avorio. We wilden een luxe, maar ook praktische oplossing. Daarom hebben we rondom het overloopzwembad gekozen voor antislip keramische tegels.

Voor het buitenterras kozen we voor een vrijwel identieke natuursteenlook tegel, maar dan een robuuste 20 mm grote vloertegel van 90×90. Deze keuze zorgt voor een naadloze overgang van binnen naar buiten en voegt een extra dimensie van elegantie toe aan onze thuis wellness.”

Verschillende kleuren Ezarri mozaïek tegels in de ronde jacuzzi

“De bouwkundige jacuzzi is volledig betegeld met mozaïek steentjes van Ezarri. Deze mozaïektegels zijn fantastisch voor het creëren van ronde vormen, wat essentieel was voor ons ontwerp. Het kleurrijke mozaïek patroon van blauw, wit en parelmoer geeft de ronde jacuzzi een frisse, luxueuze uitstraling. Bovendien komen deze mozaiektegels ook terug in de inbouw sauna voor een harmonieus geheel.”

Een symmetrisch tegelpatroon in het overloop zwembad

“Het overloopzwembad is een waar kunstwerk. De traptreden en randen van het betegelde zwembad zijn op maat gemaakt. Alle vloertegels, wandtegels en ook de randen zijn naadloos afgewerkt. De symmetrie van de natuursteenlook tegels en het doorlopen van alle voegen zorgen voor een perfect esthetisch resultaat. Het is werkelijk een genot om in te zwemmen.”

Rondlopende Ezarri mozaïek tegels in de inbouw sauna op maat

“Net als in de inbouw jacuzzi, hebben we in de inbouw sauna gekozen voor een Ezarri mozaïek patroon van blauw en wit, afgewerkt met parelmoer. Deze mozaïek steentjes zijn niet alleen op de muren en het plafond aangebracht, maar ook in het nisje en op de zitbank. Het resultaat is een unieke inbouw sauna op maat die luxe en comfort ademt.”

Kleurrijke mozaïek tegels in luxe thuis wellness in Kootwijkerbroek

Het perfecte voorbeeld van wellness luxe op maat

Deze thuis spa op maat in Kootwijkerbroek is het perfecte voorbeeld van hoe een visie tot leven kan komen met de juiste materialen en samenwerking.

Samen met Waterwel hebben we een thuis wellness gecreëerd die niet alleen luxe en comfort biedt, maar dankzij de verschillende soorten keramische natuursteen tegels en keramische mozaïektegels ook een lust voor het oog is. Een wellnessruimte waar ontspanning en esthetiek hand in hand gaan.

Ontdek uw perfecte keramische mozaïek tegels in onze showroom

Laat u inspireren en ontdek onze ruime assortiment aan keramische grote vloertegels, keramische mozaïek tegels en meer. Kom langs in onze showroom in Barneveld en laat onze adviseurs u helpen uw luxe wellness thuis te realiseren.

Veelgestelde vragen

Keramische natuursteenlook tegels combineren de esthetische aantrekkingskracht van natuursteen met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Ze zijn ideaal voor wellnessruimtes omdat ze vochtbestendig zijn, makkelijk schoon te houden en een luxe uitstraling bieden.

Mozaïek tegels zijn uiterst veelzijdig en kunnen prachtige, doorlopende patronen en vormen creëren, wat ideaal is voor ronde oppervlakken zoals jacuzzi’s. Hun kleine formaat maakt het mogelijk om gedetailleerde en unieke ontwerpen te maken, wat een persoonlijke touch toevoegt aan elke wellnessruimte.

Voor gebieden rondom een zwembad is veiligheid cruciaal. Kies tegels met een hogere slipweerstand om uitglijden te voorkomen. Antislip tegels bieden extra grip, zelfs als ze nat zijn, wat ze een veilige keuze maakt voor zwembadomgevingen.

Ja, bepaalde soorten tegels, zoals sommige keramische tegels, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes en draagt bij aan een uniform ontwerp. Zorg ervoor dat de tegels geschikt zijn voor buitengebruik, vooral wat betreft vorstbestendigheid en slipweerstand.

Bij het kiezen van tegels voor een thuis spa is het belangrijk om zowel esthetiek als functionaliteit te overwegen. Zoek naar tegels die stijl en comfort bieden, zoals natuursteenlook of mozaïek tegels, en tegelijkertijd duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Denk ook na over de algehele sfeer die je wilt creëren en hoe de tegels bijdragen aan die ervaring.

Afwijkende openingstijden