Senti La Storia - voel het verhaal

Nieuw bij TÉGL: 'Een tegelcollectie met een uitzonderlijk verhaal'

De schoonheid en luxe van natuursteen voelen en ervaren? Beleef de indrukwekkende keramische tegelcollectie Senti La Storia bij TÉGL. Elegante kleuren en voelbare structuren tillen deze elegante keramische tegelcollectie naar het allerhoogste niveau. 

Duizenden jaren is het bewerkte natuursteen de basis geweest in de architectuur voor de vloer- en wandbekleding van gebouwen. Deze historische touch is letterlijk voelbaar in keramische natuursteen look tegels. De keramische Senti La Storia tegelcollectie combineert de schoonheid van natuursteen met de kracht en het gemak van een keramische tegel.

Pure elegantie in een tegelcollectie

Elke natuursteentegel is uniek gevormd. Prachtige kleuren, patronen en texturen vormen samen een tegel met een elegantie waar tot nu toe geen enkele keramische tegel tegenop kon. Senti La Storia brengt hier verandering in. De collectie vangt luxe en exclusiviteit in keramische tegels. Deze bijzondere collectie transformeert iedere woonkamer tot een oase van rust. De kleuren zijn adembenemend, de structuren letterlijk voelbaar. 

Natuursteen staat symbool voor luxe, rijkdom en kracht. Al duizenden jaren weet de mens deze krachtige eigenschappen te vangen. Natuursteen is niet voor niets veel terug te vinden in de vertrekken van indrukwekkende tempels, prachtige kastelen en de mooiste woonhuizen. De Senti La Storia collectie is ontworpen met het oog voor elk detail dat een natuursteentegel vormt. 

De aandacht voor kleuren, texturen en patronen in het ontwerp, laten deze tegelcollectie tot leven komen. “Dit is de meest pure keramische tegelcollectie die ik tot nu toe heb gezien. Daar komt bij dat alle tegels uit deze collectie zijn voorzien van tijdloze elegantie”, vertelt Martin van der Zande van TÉGL in Barneveld.

"Dit is de meest pure keramische tegelcollectie die ik tot nu toe heb gezien."

Het ultieme gevoel van natuursteen

Al eeuwenlang worden in Italië hoogwaardige vloeren geproduceerd waarbij design en kwaliteit voorop staan. Dankzij het gebruik van de beste kleisoorten en de nieuwste 3D-technologieën worden er keramische tegels vervaardigd die niet te onderscheiden zijn van natuursteen.

Voorheen miste een keramische tegel, met een natuursteen look, een heel belangrijk element: het gevoel. “De prints zijn prachtig en voor het oog absoluut natuurgetrouw. Wat enkel ontbrak was het gevoel van natuursteen”, vertelt Martin. “Met de nieuwste 3D-printtechnologie is het mogelijk om structuur aan te brengen op een keramische tegel”. 

Met deze nieuwe 3D-technologie is de Senti La Storia tegelcollectie vervaardigd. Daarmee is Senti La Storia meer dan alleen een keramische tegelcollectie, het is een ervaring die u meeneemt op een reis door de rijke geschiedenis van natuursteen.

"Met de nieuwste 3D-printtechnologie is het mogelijk om structuur aan te brengen op een keramische tegel."

Download de Senti La Storia brochure

En kom alles te weten over deze Italiaanse tegels

Een tegel met een verhaal

“Elke tegel uit deze bijzondere collectie vertelt een eigen verhaal en draagt een persoonlijkheid mee. Dat maakt Senti La Storia met recht een prachtige collectie. Het is nu mogelijk om die persoonlijkheid te koppelen aan uw eigen woning. Kies voor een warme uitstraling met de bijzondere kleuren uit Toscane of ga voor een meer dramatische look door de grandeur uit de Dolomieten in huis te halen. Het maakt niet uit voor welk verhaal u kiest: deze collectie zorgt gegarandeerd voor een prachtige uitstraling in huis”, zegt Martin.

Kwaliteit als nooit tevoren

De volledige collectie Senti La Storia is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Elke afzonderlijke tegel wordt geproduceerd met de nieuwste technologie. “Het resultaat is verbluffend. Het is nu voor iedereen mogelijk om een prachtige natuursteen look vloer aan te schaffen. Dit is een tegel waar iedereen blij van wordt. De tegel biedt de looks, het gevoel, duurzaamheid en ook nog eens makkelijk onderhoud”, zegt Martin. 

TÉGL is één van de eerste keramische tegelspecialisten waar driedimensionale keramische tegels verkrijgbaar zijn. Op 25 april lanceerde TÉGL de nieuwe Senti La Storia collectie tijdens Milano and Beyond, het trend-event van Christine Boland en Marie-Gon. “Deze bijzondere tegelcollectie is nu dus te bewonderen in onze showroom. Daar zijn we hartstikke trots op”, aldus Martin. 

Zelf deze bijzondere tegelcollectie ervaren en voelen? Kom langs in de showroom.

Afwijkende openingstijden