ABK tegels: meesterwerken met Italiaanse elegantie

ABK tegels zijn een uiting van Italiaanse elegantie, vakmanschap en innovatie. Met een uitgebreide reeks designs en aandacht voor detail bieden ze de perfecte balans tussen esthetiek en duurzaamheid. Transformeer het interieur met de tijdloze pracht van ABK tegels en creëer ruimtes die een blijvende indruk achterlaten.

De ABK tegels

ABK tegels staan bekend om hun opvallende en veelzijdige ontwerpen. Of u nu een liefhebber bent van tijdloze klassiekers, moderne strakke lijnen, of eigentijdse abstracte patronen, ABK biedt een overvloed aan keuzes om aan uw unieke smaak te voldoen.

Elke tegel van ABK wordt met de grootste zorg vervaardigd, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail. De precisie in de afwerking zorgt ervoor dat elke tegel een kunstwerk op zich is. Het resultaat is een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor ABK tegels uitblinken in elke setting.

Dit maakt de ABK tegels uniek

Geavanceerde technologie

ABK staat bekend om het gebruik van geavanceerde technologieën in het productieproces. Door innovatieve methoden te combineren met duurzame materialen, worden de tegels gemaakt om lang mee te gaan en hun schoonheid te behouden, zelfs bij intensief gebruik.

Italiaanse elegantie

Als het om design gaat, heeft Italië een onmiskenbare reputatie vanwege zijn elegantie en stijl. ABK tegels zijn een getuigenis van deze Italiaanse allure, met een vleugje verfijning en schoonheid.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

ABK streeft naar duurzaamheid in alles. De tegels worden geproduceerd met respect voor het milieu en met aandacht voor het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.

Geschikt voor diverse toepassingen

ABK tegels zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zowel binnen als buiten. Van vloeren en wanden tot terrassen en gevelbekleding.

ABK tegels in beeld

ABK tegels slagen erin om een harmonieuze brug te slaan tussen traditionele en moderne elementen. Of u nu een klassiek interieur wilt versterken of een eigentijdse ruimte wilt creëren, met ABK tegels kan het allemaal.
Information icon

Over ABK

ABK is in 1992 in Italië opgericht. ABK heeft zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige keramische tegels. Met een voortdurende focus op innovatie en design, creëert ABK tegels die wereldwijd worden geprezen om hun esthetiek en functionaliteit.
Information icon

Bekijk de ABK tegels in de TÉGL showroom

Wilt u zelf de schoonheid en kwaliteit van ABK tegels ervaren? Bezoek dan de TÉGL showroom en laat u inspireren door de prachtige collecties en designs. Het deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels.
Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden