Fanal tegels

Fanal tegels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid in tegeloplossingen. Met hun innovatieve technologieën, duurzame eigenschappen en authentieke ontwerpen bieden deze tegels een duurzame en stijlvolle oplossing voor uw interieur. Verrijk ruimtes met de hoogwaardige keramische tegels van Fanal en creëer een interieur dat synoniem staat voor kwaliteit en verfijning.

De Fanal tegels

Een van de kenmerken die Fanal tegels uniek maken, is de veelzijdigheid in ontwerpen. Het merk biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen, zodat u altijd een ontwerp kunt vinden dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieurvisie.

Dit maakt de Fanal tegels uniek

Innovatieve technologieën

Fanal tegels worden geproduceerd met behulp van innovatieve technologieën en productiemethoden. Het merk investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om tegels van de hoogste kwaliteit te leveren. Hierdoor kunnen ze unieke ontwerpen creëren die voldoen aan de eisen van moderne interieurs.

Eco-vriendelijke benadering

Fanal heeft een sterke eco-vriendelijke benadering in zijn productieproces. Het merk maakt gebruik van milieuvriendelijke productiemethoden en streeft naar het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk. Met Fanal tegels kunt u kiezen voor een duurzame en verantwoorde keuze voor jouw interieur.

Uitgebreide collecties

Fanal biedt een uitgebreid assortiment aan tegelcollecties, variërend van klassieke stijlen tot eigentijdse trends. Met hun gevarieerde ontwerpen kunt u eindeloze combinaties maken om een uniek en persoonlijk interieur te creëren.

Fanal tegels in beeld

Fanal tegels zijn in staat om de schoonheid van natuurlijke materialen na te bootsen. In de collecties zien we dan ook tegels terug met houtlook, marmerlook en natuursteenlook. Met hun realistische texturen en kleuren geven deze tegels een authentieke en warme uitstraling aan een interieur, zonder de nadelen van natuurlijke materialen.

Information icon

Over Fanal

Als een toonaangevende fabrikant van keramische tegels heeft Fanal een lange geschiedenis van meer dan 50 jaar. Het merk is gebaseerd op waarden zoals kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, waardoor ze uitblinken in de tegelindustrie.

Information icon

Bekijk de Fanal tegels in de TÉGL showroom

Zelf de kwaliteit en innovatie van Fanal tegels ervaren? Breng dan een bezoek aan de TÉGL showroom en laat u inspireren door de diverse collecties en ontwerpen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels die aansluiten bij uw stijl en behoeften.
Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden