Serenissima tegels

Serenissima tegels zijn het toonbeeld van Italiaanse elegantie, ambacht en artistieke pracht. Met een overvloed aan tijdloze ontwerpen en duurzame eigenschappen creëren deze tegels een interieur dat getuigt van verfijning en stijl. Breng de betovering van Italië in uw ruimtes met de prachtige tegels van Serenissima.

Of u nu op zoek bent naar klassieke charme, moderne allure, of eigentijdse verfijning, Serenissima tegels tillen een interieur naar een hoger niveau.

De Serenissima tegels

Serenissima tegels zijn een synoniem voor tijdloze stijl en elegantie. Ze ademen de authentieke Italiaanse sfeer die zo geliefd is over de hele wereld. Met hun elegante ontwerpen en warme kleurenpalet geven de tegels uw interieur een vleugje Italiaanse allure en creëren ze een atmosfeer van tijdloze elegantie. Deze tegels zijn een eerbetoon aan het verleden, maar passen tegelijkertijd perfect in moderne interieurs.

Dit maakt de Serenissima tegels uniek

Duurzaam en betrouwbaar

Serenissima hecht veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. De tegels worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Met Serenissima tegels kun je rekenen op een langdurige schoonheid en prestatie die hun waarde behouden door de jaren heen.

Diverse looks en stijlen

Serenissima biedt een uitgebreid assortiment aan ontwerpen die variëren van realistische houtlook tegels tot aan en patroontegels. Met zoveel keuze kun je de perfecte tegels vinden die aansluiten bij uw persoonlijke stijl en visie voor uw interieur.

Met de hand gemaakt

Elke Serenissima tegel is uniek omdat deze met de hand wordt gemaakt door ervaren ambachtslieden. De aandacht voor detail en het vakmanschap resulteren in tegels die een eigen verhaal vertellen en het interieur een gevoel van exclusiviteit geven.

Serenissima tegels in beeld

Dankzij hun duurzaamheid en diversiteit in ontwerpen zijn Serenissima tegels geschikt voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer, slaapkamer of buitenruimte, deze tegels zijn de perfecte keuze om het interieur te verfraaien en een blijvende indruk achter te laten.

Information icon

Over Serenissima

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1968, heeft Serenissima zich gevestigd als een toonaangevende producent van keramische tegels in Italië. Het merk staat bekend om zijn traditionele ambacht, vakmanschap en artistieke ontwerpen die wereldwijd worden gewaardeerd.

Information icon

Bekijk de Serenissima tegels in de TÉGL showroom

Zelf de schoonheid en elegantie van Serenissima tegels ervaren? Breng dan een bezoek aan de TÉGL showroom en laat u inspireren door de diverse collecties en ontwerpen. Het deskundige team staat klaar om u te helpen en adviseren.

Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden