Flaviker tegels

Flaviker tegels vertegenwoordigen een perfecte symbiose tussen esthetiek, innovatie en duurzaamheid. Ze bieden een overvloed aan ontwerpmogelijkheden en kunnen moeiteloos natuurlijke materialen imiteren. Met geavanceerde keramische technologieën en oog voor kunst creëert Flaviker prachtige tegels.

Over de Flaviker tegels

Elke Flaviker tegel is een meesterwerk op zich. Het zorgvuldig ontworpen patroon en de textuur laten zien hoeveel aandacht er wordt besteed aan het creëren van een uniek kunstwerk. Of het nu gaat om een opvallend accent of een subtiele achtergrond, Flaviker tegels voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Flaviker tegels komen in een uitgebreid scala aan kleuren, waardoor er vrij spel ontstaat om het interieur te personaliseren. Van zachte pasteltinten tot levendige kleuruitbarstingen, er is altijd een perfecte tint om een ruimte tot leven te brengen.

Dit maakt de Flaviker tegels uniek

Een samensmelting van esthetiek en functionaliteit

Flaviker tegels laten een perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit zien. Elke tegel is met zorg ontworpen en vervaardigd om de meest veeleisende interieurprojecten te inspireren. Of het nu gaat om het accentueren van een specifieke ruimte of om het creëren van een naadloze overgang tussen kamers, Flaviker tegels bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid die de verbeelding prikkelt.

Een perfecte imitatie

Een van de meest opmerkelijke aspecten van Flaviker tegels is hun vermogen om natuurlijke materialen zoals marmer, hout en beton tot in de perfectie na te bootsen. Met geavanceerde printtechnologieën en texturen lijken deze tegels sprekend op de echte materialen, maar bieden ze tegelijkertijd de duurzaamheid en eenvoudige reiniging van keramiek.

Innovatie en duurzaamheid

Flaviker is niet alleen toegewijd aan het creëren van esthetische meesterwerken, maar ook aan het waarborgen van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De tegels zijn gemaakt van gerecyclede materialen en worden geproduceerd met respect voor het milieu. Met Flaviker tegels kunt u uw duurzaam huis inrichten.

Flaviker tegels in beeld

Flaviker biedt een uitgebreid assortiment tegels in verschillende kleuren, patronen en formaten. Van klassieke elegantie tot eigentijds design, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mix en match verschillende stijlen om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren die het huis een exclusieve uitstraling geeft.

Information icon

Over Flaviker

Al sinds de oprichting heeft Flaviker zich gevestigd als een toonaangevende producent van hoogwaardige keramische tegels. Met passie voor innovatie en oog voor detail, heeft Flaviker een uitgebreide collectie tegels ontworpen die wereldwijd worden geprezen om hun vakmanschap en stijl.

Flaviker is voortdurend bezig met het innoveren van keramische technologieën. Dankzij hun voortdurende onderzoek en ontwikkeling zijn de tegels van Flaviker voorzien van geavanceerde eigenschappen zoals krasbestendigheid, slipweerstand en UV-bestendigheid. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Information icon

Bekijk de Flaviker tegels in de TÉGL showroom

Wilt u de pracht en kwaliteit van Flaviker tegels zelf ervaren? Bezoek dan de TÉGL showroom en laat u betoveren door de diverse collecties en ontwerpen. Het deskundige team staat klaar om te helpen bij het kiezen van de perfecte tegels die aansluiten bij uw persoonlijke smaak en behoeften.
Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden