Sicis tegels

Sicis tegels zijn een viering van kunst, verfijning en innovatie. Met hun rijke kleuren, ambachtelijke details en unieke ontwerpen creëren deze tegels een verbluffend interieur dat getuigt van waar meesterschap. Laat u betoveren door de pracht van Sicis tegels en transformeer uw ruimte in een oase van artistieke schoonheid.

Of u nu een luxueus accent wilt toevoegen aan uw interieur of een opvallende kunstinstallatie wilt creëren, Sicis tegels bieden de mogelijkheid om uw ruimte om te toveren tot een kunstwerk op zich.

De Sicis tegels

Sicis tegels bieden een overvloed aan kleuren en materialen om uit te kiezen. Van glas en marmer tot edelstenen en metalen, elke tegel is met zorg geselecteerd om een prachtige en harmonieuze compositie te creëren. Met hun rijke palet aan kleuren en texturen zijn Sicis tegels in staat om de meest verfijnde visies tot leven te brengen.

Sicis tegels zijn meer dan alleen vloer- en wandbedekking; het zijn echte kunstwerken. De mozaïeken worden met de hand samengesteld door bekwame ambachtslieden die hun passie voor kunst en vakmanschap in elk stuk tot uiting brengen.

Dit maakt de Sicis tegels uniek

Lichtspel en recflectie

Dankzij de glanzende oppervlakken van Sicis tegels kunnen ze licht op prachtige wijze weerkaatsen en breken. Hierdoor ontstaat een spel van licht en reflectie dat een betoverende atmosfeer creëert in een interieur. De tegels zijn in staat om de ruimte te verlichten en een gevoel van ruimtelijkheid te bevorderen.

Innovatieve toepassingen

Sicis staat bekend om zijn innovatieve toepassingen van mozaïek, waaronder 3D-effecten, reliëfs en decoratieve elementen. Deze vernieuwende benadering van mozaïektegels opent nieuwe mogelijkheden voor het creëren van unieke en opvallende ontwerpen.

Sicis tegels in beeld

Dankzij hun duurzaamheid en diversiteit in ontwerpen zijn Sicis tegels geschikt voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer, slaapkamer of buitenruimte, deze tegels zijn de perfecte keuze om het interieur te verfraaien en een blijvende indruk achter te laten.

Information icon

Over Sicis

Sicis is opgericht in 1987 in Ravenna. In Italië, staat Sicis bekend om zijn revolutionaire benadering van mozaïektegels. Het merk heeft de kunst van het mozaïek heruitgevonden door traditionele technieken te combineren met eigentijdse esthetiek en innovatie.

Information icon

Bekijk de Sicis tegels in de TÉGL showroom

Zelf de pracht en verfijning van Sicis tegels ervaren? Breng dan een bezoek aan de TÉGL showroom. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels.
Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden