Unicom Starker tegels

Unicom Starker tegels zijn een perfecte combinatie van innovatie, stijl en functionaliteit. Verrijk ruimtes met de hoogwaardige keramische tegels van Unicom Starker en creëer een interieur dat uitblinkt in zowel esthetiek als praktisch nut.

Of u nu op zoek bent naar een verfijnde vloer, een strakke wandbekleding of een eigentijdse oplossing voor buitenruimtes, Unicom Starker tegels bieden de perfecte balans tussen schoonheid en praktisch gebruik.

De Unicom Starker tegels

Unicom Starker tegels worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en eigentijdse ontwerpen. Het merk volgt de laatste trends en vertaalt deze naar verfijnde tegelcollecties die perfect passen bij moderne interieurs. Of u nu een minimalistische look wilt creëren of juist een gedurfd statement wilt maken, Unicom Starker tegels bieden eindeloze mogelijkheden.

Dit maakt de Unicom Starker uniek

Natuurlijke uitstraling

Ondanks de moderne esthetiek van Unicom Starker tegels, weten ze ook natuurlijke elementen na te bootsen, zoals hout en natuursteen. Met hun realistische texturen en kleuren geven deze tegels een warme en authentieke uitstraling aan een interieur, zonder concessies te doen aan de voordelen van keramische tegels.

High-tech keramiek

Unicom Starker is een pionier op het gebied van high-tech keramiek. Door geavanceerde productiemethoden te combineren met creatief ontwerp, creëert het merk tegels die uitblinken in zowel esthetiek als prestatie. Met Unicom Starker tegels haalt u de nieuwste technologie in huis voor een verfijnde interieurervaring.

Betaalbare luxe

Ondanks hun verfijnde ontwerpen en geavanceerde eigenschappen, zijn Unicom Starker tegels betaalbaar en toegankelijk. Het merk gelooft in het aanbieden van luxe tegeloplossingen die voor iedereen binnen handbereik zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Unicom Starker tegels in beeld

Unicom Starker tegels zijn uiterst veelzijdig in hun toepassingen. Van vloeren en wanden in woonkamers en badkamers tot buitenruimtes en terrassen, deze tegels bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw ruimtes te verfraaien en functioneel te maken.

Information icon

Over Unicom Starker

Al meer dan 50 jaar staat Unicom Starker bekend om het voortdurend streven naar innovatie en design in de tegelindustrie. Het merk combineert Italiaans vakmanschap met geavanceerde technologie om tegels te produceren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Information icon

Bekijk de Unicom Starker tegels in de TÉGL showroom

Wilt u zelf de stijl en functionaliteit van Unicom Starker tegels ervaren? Breng dan een bezoek aan de TÉGL showroom. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte tegels.
Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden