CottoCeramix tegels

CottoCeramix tegels zijn een eerbetoon aan traditioneel ambacht en bieden tegelijkertijd eigentijdse ontwerpen die passen bij moderne interieurs. Met hun handgemaakte vakmanschap, warme uitstraling en duurzaamheid zijn deze tegels een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar tijdloze elegantie.

Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling, een warme sfeer of een stijlvolle vloer, CottoCeramix tegels bieden een prachtige keuze die uw interieur een vleugje elegantie geeft.

De CottoCeramix tegels

CottoCeramix tegels staan bekend om hun warme en rustieke uitstraling. De tegels worden geïnspireerd door de traditionele terracotta tegels, die een tijdloze charme en een gevoel van huiselijkheid toevoegen aan elke ruimte. Met hun natuurlijke kleuren en texturen creëren CottoCeramix tegels een warme en uitnodigende sfeer.

Dit maakt de CottoCeramix tegels uniek

Handgemaakt vakmanschap

Een van de kenmerken van CottoCeramix tegels is het handgemaakte vakmanschap waarmee ze worden vervaardigd. Elke tegel is het resultaat van de handen van getalenteerde ambachtslieden die de kunst van het tegelmaken beheersen. Dit ambachtelijke proces geeft elke tegel een uniek karakter en een gevoel van authenticiteit.

Eigentijdse ontwerpen

Hoewel CottoCeramix tegels hun wortels hebben in traditioneel ambacht, biedt het merk ook eigentijdse ontwerpen die passen bij moderne interieurs. De combinatie van tijdloze charme en eigentijds design maakt CottoCeramix tegels veelzijdig en geschikt voor diverse stijlen.

Praktisch in gebruik

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, zijn CottoCeramix tegels ook zeer duurzaam en functioneel. Ze zijn bestand tegen slijtage en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes en intensief gebruik. Met CottoCeramix tegels kunt u rekenen op een langdurige en betrouwbare vloerbedekking.

CottoCeramix tegels in beeld

CottoCeramix tegels zijn uiterst veelzijdig in hun toepassingen. Van vloeren en wanden in woonkamers en badkamers tot buitenruimtes en terrassen, deze tegels bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw ruimtes te verfraaien en functioneel te maken.

Information icon

Over CottoCeramix

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1969, heeft CottoCeramix een gevestigde naam als producent van handgemaakte tegels in Italië. Het merk koestert het erfgoed van traditionele ambachtelijke technieken en combineert dit met moderne technologieën om tegels van uitzonderlijke kwaliteit te produceren.
Information icon

Bekijk de CottoCeramix tegels in de TÉGL showroom

Zelf de charme en kwaliteit van CottoCeramix tegels ervaren? Breng dan een bezoek aan de TÉGL showroom en laat u inspireren door de diverse collecties en ontwerpen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels.

Information icon

Andere merken in ons assortiment

Exclusieve showroom

In onze grote showroom in Barneveld laten onze experts u graag kennismaken met de hoogwaardige tegel collecties.

Aanzienlijk assortiment
Het TÉGL assortiment is divers, compleet en veelzijdig. Voor iedere ruimte de perfecte tegel.
Kennis van keramiek

Door samen te werken met designers en interieurontwerpers zijn we op de hoogte van de laatste trends. We staan voor u klaar met maatwerk advies.

Europese kwaliteit

We garanderen de kwaliteit van onze keramische tegels door intensief samen te werken met Europese fabrikanten.

Afwijkende openingstijden